NordNews
Avem ce spune

Drama unei tinere. Și-a pierdut doi iubiţi chiar înainte de nuntă. Ce s-a întâmplat cu cel de-al treilea

Andreea Lege, nepoata fostului preşedinte român FRF, Mircea Sandu, are o poveste de viaţă cutremurătoare. Tânăra şi-a pierdut doi iubiţi chiar înainte de nuntă. Aceasta a vorbit despre momentele dramatice din viaţa sa. Şi-a pierdut doi iubiţi chiar cu câteva înainte de a se căsători, scrie as.ro.

„După o relație de 5 ani, am decis să mă căsătoresc… însă, înainte cu 4 luni de eveniment, prietenul meu a decedat la 34 de ani, a făcut stop cardiac. Eram în Barcelona, într-un infotrip, cu o colegă, trebuia să stau 10 zile. Însă a două zi am căpătat un virus și a trebuit să-mi modific returul. Am ajuns acasă și seara am aflat că prietenul meu a murit. Iar asta nu e tot. După a două relație, de 7 ani, ne pregăteam de nuntă și înainte cu 2 luni de eveniment iubitul a decedat, a făcut stop cardiac, având 27 de ani la momentul respectiv. Decesul a survenit chiar lîngă mine, în dormitor, în brațele tatălui meu, care încerca din răsputeri să-l readucă la viață, fără rezultat însă. Au urmat 2 ani de stări depresive majore, cu traume, la psiholog și psihiatru. Însă nimic nu m-a ajutat decât mersul la biserică, rugăciunea și postul. Nu voi uită niciodată, duhovnicul meu, care mi-a spus să stau liniștită, că Dumnezeu mi-a oprit ceva mai bun pentru mine și că în curând soarta mea va fi una foarte frumoasă. Într-adevăr, după încă 2 ani l-am cunoscut pe actualul meu soț, Viorel Lege (38 de ani)”, a spus Andreea.

Pe Viorel, actualul soţ, l-a salvat de la moarte în ultima clipă.

„Primul lucru pe care l-am făcut după ce l-am cunoscut a fost să-l duc la medic, la un control general. În momentul în care ne-am dus la neurolog, medicul i-a spus: „Doamna aceasta e îngerul dumneavoastră păzitor. Dacă nu vă aducea, vă mai dădeam 3 luni de trăit”. Am încremenit când am auzit astfel de vești… nu-mi venea să cred. Viorel avea o venă foarte atrofiată, o venă care-i oxigena creierul. Am urmat 2 ani de tratament zilnic, repaus pentru el, rugăciuni, speranța că se va face bine. Au fost 2 ani de teamă să nu se întâmple ceva cu el, însă Bunul Dumezeu ne-a ajutat și s-a vindecat”, a mai spus tânăra.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"