NordNews
Avem ce spune

Drochia: A chemat poliția pentru bătaie, dar a fost arestat pentru omor

O femeie după ce a fost bătută de concubin l-a predat polițiștilor și a spus că acesta ascunde un cadavru într-un beci. Incidentul a avut loc aseară, în jurul orei 20:40, în localitatea Zgurița, din raionul Drochia, scrie unimedia.info.

 

Potrivit poliției, în jurul orei 20:40, polițiștii din Drochia au fost sesizați de o femeie care a comunicat că sora ei în vârstă de 45 de ani, este agresată fizic de către concubinul său de 32 de ani.

 

La fața locului, victima a declarat despre faptul că concubinul ei ar fi ascuns cadavrul unui bărbat într-un beci, la o casă părăsită din preajmă.

Ulterior, în urma verificărilor, cele declarate s-au adeverit.

 

În urma examinării locului faptei, polițiștii au stabilit că la data de 22 ianuarie la domiciliul suspectului a venit un consătean în vârstă de 38 de ani, locuitor al raionului Drochia.

 

După ce au consumat băuturi alcoolice, între cei doi s-a iscat un conflict care a urmat cu o bătaie. Ulterior, suspectul cu o funie, l-ar fi strangulat pe consăteanul său, după care l-a scos din casă și l-a dus în beciul unei gospodării părăsite din preajmă.

Pe acest caz a fost pornită o cauză penală pentru omor. Bărbatul și-a recunoscut vina și este reținut pentru 72 de ore.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata