NordNews
Avem ce spune

Drumarii din Bălți au făcut față ninsorilor, nu ca anul trecut

Drumarii din Bălți au făcut față ninsorilor de luni, 19 noiembrie. Angajații Întreprinderii Municipale „Direcția Reparații și Construcții Drumuri”(DRCD) au dezăpezit prompt itinerariile aflate în dificultate. Astfel, șapte autospeciale au curățat străzile principale și au  împrăștiat peste 70 de tone de material antiderapant. În acest mod, problemele blocării  traficului rutier au fost evitate. 
Cantităţile record de zăpadă care au căzut și  în Bălți,  au necesitat intervenţia utilajelor de dezăpezire. „Direcţia Reparații și Construcții Drumuri” Bălți a acţionat cu un total de șapte unități de tehnică. Au fost utilizate maşinile de deszăpezire cu lamă, maşini de dispersare a materialului  antiderapant, excavatoare. De asemenea, pe drumuri au fost împrăștiate peste 70 de tone de material antiderapant, a declarat pentru nordnews.md Iurie Hmarnâi, șeful DRCD.
La moment, drumurile sunt practicabile, dar, totuşi, pe majoritatea din ele se circulă în condiţii dificile, iar pe unele străzi stratul de zăpadă macerată e de 1 până la 3 centimetri.
 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"