NordNews
Avem ce spune

Duminică a plouat cu amenzi pe trasee

Peste două mii de șoferi au fost amendați duminică de către polițiști. Astfel, 1905 de conducători auto au fost sancționați pentru depășirea limitei de viteză este de 1 905, iar 30 pentru că au urcat băuți la volan.
 
Pe traseul Fălești, din cauza excesului de viteză și a nerespectării indicatoarelor de informare, instalate temporar, un șofer de 24 de ani a derapat de pe șosea în șanț.
 
La Bălți, pe strada Ștefan cel Mare, un șofer de 36 de ani a pierdut din cauza vitezei excesive controlul volanului și s-a tamponat de  bordură. În urma accidentului, pasagerul a suferit o fractură deschisă a degetelor și a fost transportat la spital.
 
În această perioadă, au avut loc 11 accidente rutiere, soldate cu 2 persoane decedate și alte 13-persoane traumatizate. Cinci accidente din cele 11 s-a din cauza depășirii limitei de viteză.


Inspectoratul Național de Patrulare anunță că așinile capcană astăzi vor fi dislocate astăzi, 13 august, pe traseele M5, R6, M15, E58, strada Decebal și N.Iorga din Bălți, Calea Basarabiei, Mircea cel Bătrân și Nicolae Milescu Spătaru din Chișinău.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"