NordNews
Avem ce spune

Dumitru Diacov: „Parlamentul va vota tot pachetul de legi ce ține de angajamentele R. Moldova față de UE”

Președintele fracțiunii Partidului Democrat, Dumitru Diacov, susține că Parlamentul va vota tot pachetul de legi ce țin de angajamentele Republicii Moldova cu Uniunea European pentru a obține tranșa a doua din finanțarea macrofinanciară. Diacov spune că despre aceasta s-a discutat în cadrul ședinței coaliției de guvernare împreună cu Guvernul Chicu, scrie tv8.md

Am discutat ordinea de zi: toate proiectele care trebuie adoptate până la sfârșitul vacanței și de joia viitoare ne vom ocupa de tot ce se deranjează colegii din opoziție. Vom adopta tot pachetul de legi ce ține de angajamentele Republicii Moldova cu Uniunea Europeană. Vom realiza tot acest pachet. Republica Moldova va primi tranșa a doua, sunt absolut convins”, a declarat Dumitru Diacov în cadrul emisiunii „Întreabă Ghețu”.

Într-un comunicat de presă, Partidul Democrat a anunțat că deputaţii PDM şi PSRM au dat asigurări că sunt gata să aprobe în lectură finală proiectul de lege privind ONG-urile, cu modificările de rigoare, astfel încât orice riscuri de corupţie sau finanţare netransparentă să fie excluse.

De asemenea, PDM dă asigurări că proiectul privind cetăţenia din investiţii urmează a fi anulat, iar Consiliul Coordonator al Audiovizualului şi Consiliul Concurenţei – auditate.
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"