NordNews
Avem ce spune

După administrarea primei doze de vaccin, mai mulți medici s-au infectat cu Covid-19. Explicația specialiștilor

Au fost confimați pozitiv cu COVID-19, după ce și-au administrat vaccinul. Este vorba de câteva de câteva persoane din rândul celor imunizați împotriva virusului. Anunțul a fost făcut de către reprezentanții Ministerului Sănătății, care au ținut să precizeze faptul că persoanele respective au fost vaccinate în perioada de incubație, când nu știau că sunt infectate, transmite safenews.md.

Potrivit specialiștilor, toate vaccinurile care sunt administrate pentru a preveni infectarea cu COVID-19 nu conțin în componența sa virus, ci ajută la formarea anticorpilor în organism.

Deci aceste vaccinuri nu induc boala și nu o provoacă. Vaccinurile sunt eficiente. Odată ce pacientul a fost vaccinat, trebuie să respecte regulile impuse pentru a nu se contamina în perioada postvaccinală. După prima doză noi nu suntem protejați de a face această maladie, noi suntem doar în procesul de a forma anticorpi. Chiar și după a doua doză, la fel, noi vom respecta aceste recomandări”, îndeamnă coordonatorul campaniei de vaccinare Ninel Revenco.
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata