NordNews
Avem ce spune

După Dicționar, a dăruit candidaților PSRM două volume de poezii ale lui M.Eminescu

Sergiu Burlacu, președintele Organizației Teritoriale a Partidului Unității Naționale, a dăruit câte un volum de poezii ale lui Mihai Eminescu lui Alexandr Usatîi şi Alexandr Nesterovski, candidaților PSRM la funcția de deputat.
Sergiu Burlacu a anunțat despre acest lucru într-o postare de pe Facebook. El este convins că lectura poeziilor eminesciene îi va ajuta pe candidații PSRM să fie mândri că fac parte din poporul român.
Cu ocazia împlinirii a 169 ani de la naşterea poetului tuturor românilor, Mihai Eminescu, vă trimit alăturat un volum cu versurile sale. Sunt convins că citirea acestui volum de versuri vă va ajuta sa înțelegeţi cât de frumoasă este limba română şi că este o mândrie sa faci parte din poporul român...”, a scris Sergiu Burlacu în postarea sa.

 
Acum șase luni Sergiu Burlacu, a făcut un gest similar, dăruindu-i primarului de Bălți, Nicolai Grogorișin  de ziua lui de naștere un dicționar român-rus și rus-român. Reprezentantul PUN în capitala de nord, la  îndemnat pe edilul capitalei de nord să învețe măcar trei cuvinte românești până pe 31 august.
 

Amintim că la o vizită în Bălți a ambasadorului japonez din R. Moldova, primarul Nicolai Grigorișin, ales pe listele Partidului Nostru, a avut nevoie de translator pentru a înțelege discursul rostit în limba română a diplomatului nipon.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"