NordNews
Avem ce spune

După Litvinenco, Recean și Pistrinciuc, au fost publicate presupusele conversații ale ministrei Ana Revenco. Reacția consilierei MAI

Lista spargerilor de conturi de pe Telegram a fost actualizată. De data această, a fost publicată o presupusă conversație de pe rețeaua Telegram care ar aparține ministrei Afacerilor interne, Ana Revenco. Autorii spargerilor rămân anonimi, iar veridicitatea informațiilor nu este confirmată.

 

AGORA a solicitat o reacție de la consilera MAI, Livia Cazacu, însă aceasta ne-a spus că va reveni ulterior cu informații.

Cazul ar urma să fie cea de-a șasea spargere de cont Telegram din ultimele zile.  Conversațiile ce ar aparține ministrei Ana Revenco au fost publicate la o zi distanță după ce au apărut presupusele discuții ale directorului executiv al Institutului pentru Inițiative Strategice, Vadim Pistrinciuc.

Amintim că alte conturi de Telegram – ale președintei Maia Sandu și ministrului Infrastructurii, Andrei Spînu, au fost sparte pe 9 noiembrie. Pe paginile celor doi oficiali au apărut mesaje scrise de persoane necunoscute.

Precizăm că mesajul postat făcea referire la acte de corupție și îl menționa pe Ministrul Justiției, Sergiu Litvinenco. Un link activ ducea către o pagină care afișa o pretinsă corespondență pe Telegram a ministrului cu mai multe persoane.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"