NordNews
Avem ce spune

După Moscova, primarul de Bălți va merge (și) la Botoșani

Primarul municipiului Bălți, Nicolai Grigorișin care luptă aprig, pe facebook, cu unioniștii va merge în octombrie la Botoșani. Acesta va fi însoțit de o delegație formată din șefi de întreprinderi și direcții municipale. Informația a fost confirmată de reprezentanții Primăriei din Botoșani. Scopul vizitei „alaiului” bălțean va fi preluarea bunelor practici în gestionarea eficientă a entităților din subordinea primăriei.
 
Edilului bălțean nu a oferit nici un comentariu în acest sens. Am vrut și noi să-l întrebăm: de ce are nevoie de aceste practici și dacă va avea nevoie și de un traducător la întrevederile bilaterale cu partea română (?), dar domnul primar nu răspunde la telefon.
 
Amintim că, la începutul lunii iulie, primarul oraşului Bălţi, Nicolae Grigorişin a avut nevoie de translator pentru a se putea înţelege cu ambasadorul Japoniei la Chişinău, Masanobu Yoshii.
Diplomatul nipon a rostit un discurs în limba română, însă primarul Nicolae Grigorişin nu l-a înţeles şi a avut nevoie de un translator de limbă rusă.
 
 

1 Comentariu
  1. dumitru1955 spune

    De citi traducatori va avea nevoie la Bonosani & Ce-a pierdut un antiunionist in Romania ? Si de ce cei din Botosani considera ca trebuie sa stea cu el de vorba?

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"