NordNews
Avem ce spune

După Șor, și Tauber și-a anunțat demisia din funcția de primăriță a comunei Jora de Mijloc

Și primărița comunei Jora de Mijloc, Marina Tauber, și-a anunțat astăzi demisia. Aceasta, ca și colegul ei de partid Ilan Șor, a optat pentru funcția de deputată, scrie tv8.md.
„Grație susținerii Dvs. am devenit deputat în Parlamentul Republicii Moldova, acum problemele și dorințele Dvs. le pot reprezenta și apăra la un alt nivel, la nivel de stat. ​ Dvs. ați fost punctul de reper pentru a schimba spre bine viitorul întregii comunități a satelor moldovenești. Dvs.ați fost învățătorii mei, pașii importanți în politică i-am făcut cu Dvs., și mereu o să Vă fiu recunoscătoare pentru emoțiile care le – am trăit cu Dvs. și etapele prin care am trecut împreună”, a spus Tauber, la o întrevedere cu locuitorii comunei.
Astfel, Marina Tauber a anunțat că în funcția de primar interimar rămâne, Sergiu Labliuc, cel care până acum și-a exercitat funcția pe viceprimar al comunei, se menționează într-un comunicat de la Partidul ȘOR.
Tauber a fost aleasă în funcția de primăriță a comunei Jora de Mijloc la sfârșitul lunii mai 2018.
Primarul orașului Orhie, Ilan Șor, de asemenea, și-a anunțat azi demisia. Acesta va fi înlocuit de viceprimărița de Orhei, Diana Memeț.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"