NordNews
Avem ce spune

E șocant cum arată acum cel mai musculos om din lume

În tinerețe a fost de 8 ori Mister Olympia. Cum arată la 54 de ani, Ronnie Coleman este considerat de mulți cel mai mare bodybuilder din istorie. Acesta a câștigat de nu mai puțin de 8 ori titlul de Mister Olympia, detronându-l chiar și pe mult mai celebrul Arnold Schwarzenegger.
De când s-a retras din activitate, Ronnie are probleme de sănătate incredibile, suferind mai multe operații, după ce corpul său a fost distrus pur și simplu de tonele ridicate în cariera sa, dar și de abuzul de steroizi, fără de care nu ar fi putut ajunge la performanțele ce includ 26 de concursuri câștigate.
La 54 de ani, Coleman face în continuare sport, însă asta doar pentru a nu i se atrofia musculatura de tot. Deși medicii l-au sfătuit să nu mai intre în sala de forță, acesta spune că nu poate să se abțină.
Un documentar despre Ronnie Coleman a fost lansat în această vară. Iată mai jos trailerul, în care cel mai musculos om din istorie face câteva declarații șocante despre durerile pe care le suportă zilnic.

Sursa: sport.ro
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"