NordNews
Avem ce spune

Edineț: O femeie a căzut în fântână împreună cu doi copii

O femeie în vârstă de 25 de ani, care se afla în vizită la bunica sa, a căzut în fântâna din gospodărie împreună cu cei doi copii ai săi. Tragedia s-a produs ieri, în satul Rotunda, raionul Edineț. Micuțul de numai o lună și femeia nu au mai putut fi salvați, iar cel de-al doilea băiețel, de doi anișori, a fost transportat la spital în stare gravă, scrie tv8.md
Rudele presupun că băiețelul de doi ani ar fi căzut în fântână, iar mama sa a încercat să-l salveze și a alunecat și ea, împreună cu bebelușul pe care îl avea în brațe.
Bunica a povestit oamenilor legii că a auzit zgomote din fântână și a chemat vecinii în ajutor.
„Când a ajuns lângă fântâna din grădină, femeia a văzut șlapii nepoatei lângă colacul fântânii și capacul era deschis, deși el permanent este închis din motiv că este pompă în fântână și nu scoteau apă cu mâna. Bunica a auzit zgomote din fântână și imediat s-a deplasat la vecini să ceară ajutor. Unul dintre vecini s-a legat cu o funie și a coborât în fântână. Acesta a scos din apă băiețelul care mai respira și cadavrul bebelușului. Ulterior, la locul tragediei au venit și salvatorii de la Situații Excepționale și, după 30 de minute de lucru, au scos din fântână și cadavrul femeii”, au povestit reprezentanții Inspectoratului de Poliție Edineț.
Copilul a fost transportat în stare gravă la Spitalul Raional Edineț, unde în secția de reanimare i-a fost acordat ajutor medical urgent. Acum, viața copilului este în afara oricărui pericol.
Cazul este cercetat de Poliție.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"