NordNews
Avem ce spune

Elevii din Dondușeni, Șoldănești, Leova și Ștefan Vodă sunt invitați să studieze gratuit limba engleză. Cum se pot înscrie la cursuri

Academia de inovare și schimbare pentru educație invită elevii cu vârsta cuprinsă între 13-15 ani din Dondușeni, Șoldănești, Leova și Ștefan Vodă să studieze limba engleză gratuit în perioada 1 octombrie 2020 – 1 iunie 2022 în cadrul Programului „English Access Microscholarship Program 2020-2022” finanțat prin intermediul unui grant oferit de Ambasada SUA în Republica Moldova, scrie diez.md.

Formularul de înscriere îl puteți completa AICI. Termen limită este 20 septembrie.

Lecțiile se vor desfășura în intervalul de timp 15.00-18.00, de două ori pe săptămână, posibil în weekend între orele 9.0-12.00 la solicitare.

Prioritate va fi acordată elevilor din medii social și economic defavorizate: copii cu un singur părinte, cu părinți șomeri, orfani, din familii cu venituri modeste etc.

Programul „English Access Microscholarship Program 2020-2022” este finanțat de către Departamentul de Stat SUA prin intermediul Ambasadei SUA în Republica Moldova și este implementat de către Academia de Inovare și Schimbare prin Educație (www.aice.md). De la înființarea sa în 2004, peste 110 000 de elevi din 80 de țări au beneficiat de lecții gratuite de limba engleză.

Programul Access este o oportunitate pentru adolescenții din mediul economic și social dezavantajat de a învăța limba engleză gratuit, dar și de a-și dezvolta o serie de competențe importante: leadership, gândire critică, managementul proiectelor și abilitățile de comunicare interculturală. De asemenea, elevii au posibilitatea de a afla și învăța mai multe despre cultura și valorilor Statelor Unite ale Americii. Un alt avantaj este metoda de predare prin implementarea proiectelor civice ce încurajează angajamentul social și spiritual al elevilor în rezolvarea problemelor la nivel local.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata