NordNews
Avem ce spune

Elevii sunt invitați să participe la un concurs de promovare a localității din care provin. Câștigătorii vor fi premiați

Cât de frumos și duios sună cuvântul „acasă”, acasă soarele e mai cald, ploaia mai lină și iarba mai verde. Colinele satului natal nu se compară cu nimic din lume, căci acasă e dorul și dragostea din copilărie. Ce ar fi dacă toată lumea ar simți la fel și ar vedea la fel locul tău natal, frumoasa noastră Moldova. Dacă știi tu cum mai bine să-ți reprezinți localitatea, unde este farmecul meleagului tău, atunci ești așteptat la Concursul „Descoperă ACASĂ”, scrie diez.md.

Centrul Republican pentru Copii și Tineret ARTICO invită elevii cu vârsta cuprinsă între 11 și 16 ani să creeze individual sau în grup un spot video ce promovează satul/localitatea/orașul natal drept atracție turistică. Concursul „Descoperă ACASĂ” are drept scop promovarea locurilor pitorești și a locațiilor turistice din Republica Moldova prin intermediul spoturilor video realizate de elevi, astfel dezvoltând competențele digitale a acestora și dragostea față de plaiul natal.

Spotul video transmis în concurs va demonstra imagini video despre localitatea de baștină, locuri pitorești din localitate, povestiri istorice legate de localitate, legende despre anumite obiecte, monumente ș.a.

Regulamentul concursului îl găsiți mai jos.
Spotul video trebuie transmis în perioada 31 iulie-28 august 2020 prin completarea acestui formular.
Rezultatele concursului urmează a fi postate online pe pagina www.artico.md în data de 1 septembrie 2020.
Participarea la concurs este gratuită și nu există nicio taxă de participare, iar câștigătorii vor fi premiați.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata