NordNews
Avem ce spune

”Este ucigătoare!”. Simona Halep, lăudată de două legende ale tenisului, după un 2018 de vis

Simona Halep a avut parte de cel mai bun an al carierei, iar laudele la adresa ei continuă să curgă. Martina Navratilova și Chris Evert au stabilit că românca de 27 de ani are cel mai bun backhand din circuitul feminin, scrie digisport.ro.
”Când vine vorba de backhand trebuie să merg pe mâna Simonei Halep. Backhand-ul în lung de linie este ucigător”, a punctat Martina Navratilova, pentru WTA.
”Sunt de acord. Asta simt. Îmi place mult backhand-ul ei. Aceste lovituri se transformă în puncte câștigătoare. Câștigă multe puncte mai ușor. Are foarte mult ritm”, a spus și Chris Evert.
Faptul că și-a adjudecat primul turneu de Grand Slam al carierei, la Roland Garros, a ajutat-o pe Halep să fie inclusă de prestigioasa L’Equipe în ierarhia pentru Campioana campioanelor.
Numărul 1 WTA ocupă poziția a 6-a în, poate, cel mai select top al sportului feminin. Pe prima poziție se află Simone Biles, marea campioană a gimnasticii din SUA, cea care a mai câștigat acest top și în 2016. Locul 2 a fost ocupat de Mikaela Shiffrin (schi), SUA, iar podiumul a fost încheiat de catre cehoaica Ester Ledecka (schi și snowboard).
Locurile 4 și 5 au fost ocupate, în această ordine, de sportiva din Norvegia, Marit Bjoergen (schi fond) și de atleta din Marea Britanie, Dina Asher-Smith.
„Campioana campioanelor” este o anchetă în care votul este secret, iar fiecare jurnalist care votează e nevoit să aleagă 5 nume care au marcat acest an prin marile lor rezultate. La masculin, câștigător a afost ales celebrul schior austriac, Marcel Hirscher.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"