NordNews
Avem ce spune

Eugen Tomac: „Dacă toți cei care dețin cetățenia română ar susține un candidat unionist, Dodon ar pierde din primul tur!”

Liderul Partidului Mișcarea Populară din România, europarlamentarul Eugen Tomac a declarat că Unirea Republicii Moldova cu România este unica soluție de a scăpa de influența Rusiei. Acesta a menționat că regretă enorm că în România nu există interes față de realițătile de dincoace de Prut. Anunțul a fost făcut cu puțin timp în urmă pe pagina personală de facebook.

Campania prezidențială din Basarabia se încheie în câteva zile. Singurul om politic care a avut o viziune și a trezit sentimentul de datorie față de românii uitați a fost Președintele Băsescu. Octavian Țîcu, neobositul candidat unionist, este singurul care a spus un adevăr pe care toți îl conștientizează, dar nimeni nu are curaj să-l vadă împlinit. Cu Traian Băsescu prim-ministru, Unirea celor două state românești s-ar realiza. Unirea, am spus-o de nenumărate ori, este singura soluție de a scăpa acest ținut de influența nefastă a Rusiei. Până atunci, este esențial ca cetățenii care cred în viitorul nostru comun să participe la alegeri.

Duminică va fi important fiecare vot, de aceea trebuie să ieșiți la vot pentru a nu lăsa propaganda străină de interesele Basarabiei să defileze din nou victorioasă. Dacă toți cei care dețin cetățenia română ar susține un candidat unionist, Dodon ar pierde din primul tur!

Eugen Tomac este politician, istoric și jurnalist român, europarlamentar, președinte al Partidului Mișcarea Populară.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"