NordNews
Avem ce spune

Eugeniu Nichiforciuc, testat pozitiv la COVID-19. Alexandru Slusari a recomandat întregii fracțiuni PDM să se autoizoleze

Dumitru Diacov a confirmat în plenul Parlamentului că, Eugen Nichiforciuc, cât și soția, au fost testați pozitiv la noul coronavirus. Toți deputații și angajații Parlamentului urmează să fie testați, iar costurile vor fi suportate de angajați.

„Ieri a depus probe la coroanvirus, iar rezultatele sunt pozitive. Nu are nici un fel de simptome, dar rezultatul este pozitiv. Noi trebuie să luăm unele măsuri”, a declarat Dumitru Diacov.
„Trebuie să fiu sincer. Noi ieri am intrat în contact și cu membrii Guvernului. Am avut și cinci membri ai guvernului la ședința fracțiunii”, a adăugat Diacov.
Ulterior, președinta parlamentului, Zinaida Grecianîi, a spus că toți deputații trebuie să treacă testul la prezența virusului COVID-19.
În context, deputatul Platformei DA, Alexandru Slusari, a recomandat întregii fracțiuni PDM să se autoizoleze până la prelevarea probelor pentru COVID-19.
„Cel mai bine e ca testele să fie prelevate la sfârșit de săptămână ca să avem niște rezultate relevante”,a declarat Nicolae Furtună, directorul Agenției Naționale de Sănătate Publică.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"