NordNews
Avem ce spune

Evitați punctele de trecere a frontierei Palanca și Criva! Zeci de mașini au făcut coadă

Poliția de Frontieră anunță fluz continuu și majorat în mai multe puncte de trecere a graniței. În această dimineață, de la ora 05:30 au început să crească timpii de așteptare în punctul de trecere Palanca, depășind 30 de minute. La ora actuală, pe sensul de ieșire din țară s-a format o coloană de aproximativ 40 de mijloace de transport, scrie tv8.md.
Potrivit Poliției de Frontieră, cele patru autorități de frontieră și vamale din Moldova și Ucraina activează la capacitate maximă, fiind suplimentat numărul de angajați, deschise toate pistele de control, inclusiv schimb de fluxuri – o bandă pe sensul de intrare în țară folosită pentru ieșire.
Trafic intensiv se atestă și în punctul de trecere Criva, pe sensul de ieșire din Republica Moldova. Circa 40 de mașini au făcut coadă la acest punct de trecere. Timpul de așteptare pentru trecerea frontierei ajunge la o oră.
Se circulă anevoios și prin punctul de trecere Mirnoe. Estimativ acest flux majorat se menține până după ora 09.00.
Polițiștii de frontieră le recomandă călătorilor să diversifice alegerea punctelor de trecere pentru traversare. De exemplu, la ora actuală activează în regim normal punctele de trecere din proximitate: PTF Tudora, PTF Larga, PTF Briceni, PTF Vulcănești.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata