NordNews
Avem ce spune

Examenele auto vor fi reluate de mâine. Trebuie de respectat mai multe reguli

De mâine, 3 iunie, examenele pentru obținerea permisului de conducere vor fi reluate. Anunțul a fost făcut de Agenția Servicii Publice, care face referire la o decizie a Comisiei Naționale Extraordinare de Sănătate Publică, scrie Agora.md.

Susținerea examenului va fi organizată în cadrul secțiilor de înmatriculare a transportului auto și calificare a conducătorilor auto, conform programului de lucru stabilit. ASP menționează că serviciile de examinare se acordă doar în baza programării prealabile prin intermediul modulului „Programarea electronică”.
Programarea urgentă la examenul de obținere a permisului de conducere este disponibilă prin intermediul paginii oficiale a instituției ASP. Precizăm că programarea pentru prestarea serviciului de examinare este disponibilă de pe data de 1 iunie.
De asemenea, instituția menționează că programările pentru susținerea examenelor, care au avut loc până la declararea stării de urgență, au statut valabil numai pentru cele din luna iunie curent.
În cadrul desfășurării examenelor, angajații Agenției Servicii Publice și candidații la obținerea permisului de conducere vor fi obligați să respecte toate măsurile pentru prevenirea răspândirii virusului COVID-19, precum purtarea măștilor de protecție și a mănușilor, respectarea distanței sociale de 1-1,5 m la proba teoretică și purtarea vizierelor de către examinatori la proba practică. La fel, în oficiile de examinare și în vehicule vor fi instalate dozatoare cu dezinfectant.
Amintim că, din data de 18 martie curent, serviciul de examinare pentru obținerea permisului de conducere a fost sistat.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"