NordNews
Avem ce spune

EXCLUSIV-AUDIO// Detalii din gura bănuitului despre accidentul din 8 decembrie, de la Heciul Nou

Declarații exclusive pentru NordNews.md ale tânărului de 26 de ani, care, la data de 8 decembrie, ar fi provocat un accident în satul Heciul Nou, r. Sângerei, iar apoi a fugit de la locul faptei. În mașină, poliția a găsit o fată de 35 de ani, care nu mai putea fi salvată.

Potrivit poliției, tânărul de 26 de ani, se afla la volanul automobilului, având exces de viteză a pierdut controlul volanului. Mașina a derapat de pe partea carosabilă și s-a tamponat într-un pilon de tensiune înaltă, apoi s-a inversat. În mașină se afla o femeie de 35 de ani, care, în urma traumelor primite a decedat pe loc, iar șoferul a plecat într-o direcție necunoscută.

Tânărul neagă aceste acuzații, afirmând că de fapt la volan se afla femeia de 35 de ani, care era și servită.

Ne-am pornit cu mașina la Alexandreni să cumpărăm benzină, am întâlnit-o pe fata care a decedat și am stat cu ea de vorbă, la Alexandreni, după care am plecat de acolo. Când am pornit de acolo, ea a insistat să meargă la volan, pentru că are permis”, povestește tânărul.

Potrivit tânărului, la ieșirea din Biruința se afla un echipaj al poliției de patrulare, care le-a întretăiat calea. Speriată, domnișoara a apăsat pe accelerator încercând să fugă de oamenii legii.

„La pod, la canal, era o mașină de poliției, ei ne-au tăiat calea, ea repede s-a întors și a mărit viteza. Eu nu am reușit să spun nimic, am sărit repede pe bancheta din spate. Spre drum la oprire la Heciul-Nou, ea a pierdut controlul volanului și ne-am dus în râpă, iar mai târziu ne-am lovit încă în altceva și ne-am răsturnat”, a adăugat bănuitul.

Băiatul își amintește cu lacrimi în ochi tragedia din seara de 8 decembrie.

„Am văzut-o pe odniklassniki, pentru că eu atunci nu am reușit să o văd. Pe ușa pe care am ieșit eu, pe acolo au scos-o și pe ea. Ei au scos-o, dar înainte de asta ei se țineau de noi, iar ea de frică în loc să apese pe frână a accelerat viteza și am căzut în râpă.”

Tânărul încă nu a fost găsit de poliție. Oamenii legii investighează acest caz.

5 Comentarii
  1. Nicoleta spune

    Dar cum a dat declaratii, daca inca nu l-a gasit politia?

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"