NordNews
Avem ce spune

EXCLUSIV | Un fost PPCD-ist ar putea fi candidatul PAS la funcția de primar al municipiului Bălți

Fostul Președinte a Organizației Teritoriale a Partidului Popular Creștin Democrat din Bălți, Simion Guțu urmează să fie înaintat de partidul PAS, condus de Maia Sandu la funcția de primar a municipiului Bălți, în scrutinul din 20 mai curent.
Informația a fost confirmată pentru Nord News de unele surse atât din cadrul Partidului Platforma Demnitate și Adevăr, cât și din Partidul Acțiune și Solidaritate. Contactat telefonic, Simion Guțu a declarat că în acest sens, sunt purtate discuții și probabil, candidatura sa ar putea fi înaintată.
Amintim că, în data de 15 februarie 2018, Consiliul Municipal din Bălți a acceptat cererea de demisie a lui Renato Usatîi, care era  până în acea zi  primar al orașului.
Fostul edil a plecat de la cârma primăriei după demisia viceprimarilor Igor Șeremet și Leonid Babii. Locul lor a fost ocupat de actualul primar interimar Nicolae Grigorișin și de Ghenadie Șmulischii, funcții pe care le vor exercita  până la 20 mai curent, când la Bălți vor fi organizate alegeri locale
Alegerile locale în municipiul Bălți vor avea loc pe 20 mai.
Revenim cu mai multe detalii…

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"