NordNews
Avem ce spune

Experții consideră Partidul „ȘOR” a treia cea mai influentă forță politică din R. Moldova

Cei mai mulți experți consideră Partidul Politic „ȘOR” drept a treia cea mai influentă forță politică din Republica Moldova. În cadrul unei cercetări realizate de compania iData, aproximativ 70% din experții consultați de companie, au cotat Partidul „ȘOR” cu șanse de accedere în viitorul Parlament. (P)

Partidul „ȘOR” este surclasat doar de PSRM și PAS, potrivit experților.

Opiniile experților sunt confirmate și de opțiunile electorale ale alegătorilor. Potrivit sondajului la telefon realizat de iData, Partidul „ȘOR” ar obține 8,5% din voturile celor care au exprimat o opțiune, situându-se pe locul trei. În aceste condiții, formațiunea ar obține zece mandate de deputat.
Partidul „ȘOR” și-a fortificat în ultima perioadă de timp poziția a treia în opțiunile de vot ale electoratului. Experții consideră că aceasta se datorează atât poziției tot mai vizibile a formațiunii, devenind cel mai vocal critic al guvernării pe stânga, cât și proiectelor sale în diferite localități – iluminat stradal, drumuri, parcuri amenajate, grădinițe modernizate, inițiative și programe sociale. Partidul „ȘOR” a demonstrat că modernizarea Orheiului nu a fost o întâmplare, sau o acțiune de PR, dar este o parte a programului formațiunii pe care încearcă să-l realizeze, indiferent de circumstanțe.
P. 
Acest material nu reflectă politica editorială a redacției portalului de știri Nordnews.md. 
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"