NordNews
Avem ce spune

Explozie în Noua Zeelandă. Mai mulți oameni, răniți în urma deflagrației

O explozie a provocat panică vineri în orașul Christchurch din Noua Zeelandă. Mai multe persoane au fost rănite în urma unei deflagrații provocate de o scurgere de gaze dintr-o locuință, transmite libertatea.ro

Autoritățile din Noua Zeelandă au anunțat vineri că un incident grav a avut loc în orașul Christchurch. O casă a fost cuprinsă de flăcări și mai multe persoane au fost evacuate de urgență de pompieri în suburbia Northwood din Christchurch, relatează agenția Reuters, citată de Mediafax.

Mai mulți localnici au anunțat că au auzit o explozie puternică. Zona a fost evacuată în urma incidentului. Pompierii au fost chemaţi în jurul orei 10:05 , în urma unei explozii provocate de o scurgere de gaze.

Departamentul de Pompieri din Noua Zeelandă Potrivit presei din Noua Zeelandă, şase persoane au fost rănite şi transportate la spital. Autorităţile încearcă să identifice cauza şi natura incidentului. Explozia a avut loc la patru luni de la atacul asupra a două moschei din orașul Christchurch, în urma căruia 51 de persoane au murit şi alte zeci au fost rănite.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"