NordNews
Avem ce spune

Fabrica „Kinder” din Fălești și-a sistat temporar activitatea. Mai mulți angajați au fost diagnosticați cu COVID- 19

Fabrica de jucării pentu ouă „Kinder” din Fălești și-a sistat temporar activitatea. Asta după ce mai mulți angajați au fost diagnosticați cu COVID- 19. Decizia a fost luată astăzi, în cadrul Ședinței Comisiei Raionale pentru Situații Excepționale.

Potrivit președintelui raionului Fălești, Sergiu Fîntînă, muncitorii de la fabrică au fost plasați în carantină la domiciuliu. Totodată, acesta ne-a spus că ar fi existat mai multe surse de infectare.

Femeia din satul Ișcălău, diagnosticată ieri cu coronavirus și angajată la fabrică din Fălești, a intrat în contact cu o persoană recent revenită în țară. De asemenea, și femeia din Călugăr a interacționat cu mai multe persoane, una dintre acestea fiind de aseamenea, angajată la fabrica dată”, ne-a spus președintele raionului Fălești, Sergiu Fîntînă.

În prezent, în țară au fost confirmate 505 cazuri de infectare cu COVID-19. Șapte dintre pacienți sunt din raionul Fălești.

2 Comentarii
  1. […] Potrivit președintelui raionului Fălești, Sergiu Fîntînă, muncitorii de la fabrică au fost plasați în carantină la domiciliu. Totodată, acesta a spus că ar fi existat mai multe surse de infectare, scrie nordnews.md. […]

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata