NordNews
Avem ce spune

Facebook Messenger şi Instagram au probleme tehnice. Anunțul companiei

Mai mulți utilizatori de Facebook Messenger și Instagram întâmpină probleme tehnice atunci când folosesc aceste platforme, precum și platforma dedicată companiilor, Workplace, a anunțat compania, scrie digi24.ro

Lucrăm pentru ca lucrurile să revină la normal cât mai repede posibil, a declarat un purtător de cuvânt al reţelei sociale.

Downdetector.com, un site specializat în monitorizarea defecţiunilor apărute pe serviciile online, arată că peste 1.800 de incidente au fost semnalate de utilizatori care raportau probleme tehnice atunci când accesau serviciul Messenger şi alte 350 de incidente similare au fost semnalate pentru platforma Instagram.

Miercuri, Comisia Federală pentru Comerţ (FTC) şi aproape toate statele americane au intentat procese companiei Facebook, considerând că reţeaua de socializare a utilizat o strategie de tip cumpără sau îngroapă pentru a achiziţiona companii rivale şi pentru a ţine la distanţă micii competitori.

FTC a anunţat într-un comunicat că va căuta să obţină o hotărâre în instanţă care ar putea, printre altele, să impună vânzarea de active, inclusiv WhatsApp şi Instagram.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata