NordNews
Avem ce spune

Fadei Nagacevschi, fostul ministru al Justiției din Guvernul Chicu, a devenit consilierul deputatului socialist Vlad Bătrîncea

Ex-ministrul Justiției în Guvernul Chicu, Fadei Nagacevschi, a fost numit consilier al vicepreședintelui Parlamentului, Vlad Batrâncea, potrivit paginii oficiale a Legislativului, scrie deschide.md.
Înainte de a fi numit ministru al Justiției în Guvernul Chicu, Fadei Nagacevschi a fost consilierul președintei Parlamentului, Zinaida Greceanîi. În ultimii ani, acesta a reprezentat interesele PSRM-ului în calitate de avocat.

Fadei este fiul președintelui Asociației „Juriștii pentru Drepturile Omului”, Vitalie Nagacevschi, scrie ZdG.

Potrivit sursei citate, Fadei Nagacevschi, deține două apartamente cu suprafețe de 33, respectiv 68 m.p., dobândite în anii 2010 și 2018, dar și un garaj, cumpărat în 2012.

Familia Nagacevschi mai are două automobile, un Volvo S80 și un MiniCooper S, cumpărate în 2012 și 2013 și trei terenuri obținute în 2017.

Lenuța Nagacevschi, soția noului ministru al Justiției a activat în ultimii ani în calitate de asistentă de deputat în secretariatul Parlamentului, dar și în calitate de consultantă la Curtea Supremă de Justiție, mai scrie sursa citată.

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"