NordNews
Avem ce spune

Fălești: O fetiță de 5 ani a decedat, sâmbătă, pe masa de operație, după ce a nimerit într-un accident rutier

O fetiță de 5 ani din raionul Fălești a decedat, aseară, pe masa de operație a Spitalului Clinic din Bălți. Nefericitul incident s-a produs după ce micuța și mama ei, în vârstă de 27 de ani, au nimerit într-un accident rutier în apropiere de satul Pîrlița. În urma acestuia, minora  a fost transportată în stare gravă la instituția medicală din Bălți.

 
Potrivit poliției locale, mama fetiței s-a aflat la volanul unui automobil, marca Renault.  Oamenii legii au mai adăugat că șoferița nu și-a a adaptat viteza de circulaţie la condiţiile meteorologice. În consecință, mijlocul de transport a derapat de pe carosabil, în data de 31 ianuarie, jurul orei 20, inversându-se.
 
O sursă avizată din cadrul poliției a venit cu o altă versiune a celor întâmplate .  Omul legii a precizat că automobilul a fost dotat  cu anvelope de vară.
 
În urma accidentului rutier a avut de suferit fiica minoră a șoferiței în vîrstă de 5 ani , unde a fost preluată de o ambluanță și transportată la Spitalul de copii din mun. Bălți.
Micuța a decadat, sâmbătă 1 februarie, pe masa de operație în jurul orei unu noaptea după ce medicii au făcut tot posibilului pentru ai salva viața
 
 
 
 
 
 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"