NordNews
Avem ce spune

Fără CUR în buletinul de vot

«Faza de Luni»

Azi dimineață, la primele ore de mâncărimi, partidul politic CUR (Congresul Umaniștilor Responsabili, sau Convenția Urgia Roșie) a venit la CEC să se înregistreze pentru alegerile din 11 iulie, dar, în loc de răspuns, au primit un șut…

Reprezentanții CEC susțin că șefii partidului au prezentat actele cu întârziere: „Doar nu trebuia să așteptăm până se vor scărpina ei în c*r!”

„Este o lipsă de democrație și o injurie crasă adusă unui organ important pentru viața politică a republicii”, a declarat Vladilena Sulă, secretar CUR.

Liderii formațiunii spun că partidul pe care îl reprezintă este un pericol real pentru oponenții politici:

Din cauza celor care ne-au condus din 1991 încoace, am ajuns o țară de rupți în c*r, care nu mai văd lumina de la capătul tunelului. De aceea, partidul nostru va fi o platformă pentru mulți moldoveni.

De fiecare dată când merg la urne, foarte mulți concetățeni de-ai noștri nu se gândesc cu capul, dar cu… știți voi cu ce. Și când ajung în cabina de vot, foarte mulți nimeresec ca cu degetul, de parcă chiar le-ar crește mâinile din c*r.

Iar după ce trec alegerile, pe politicieni îi doare mai departe în c*r de problemele țării.  

Noi suntem o echipă sinceră, onestă și unită, adică toată ziua c*r la c*r, pentru binele țării. Și la câți moldoveni se trimit în fiecare zi unul pe altul în c*r, partidul nostru va deveni în scurt timp una dintre cele mai neîncăpătoare partide din țară.” a declarat președintele CUR, care săptămâna trecută și-a schimbat numele, din Burcă în Bucă.

Culoarea formațiunii este cafeniul, iar simbolul – o oliță pentru bebeluși, din care ies câteva șuvițe de aburi.

Notă: Acest text este un pamflet și trebuie tratat ca atare!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata