NordNews
Avem ce spune

VIDEO | Fără permis, cu 5 pasageri pe bancheta din spate și fără STOP la culoarea roșie a semaforului. Isprava unei șoferițe din Chișinău

Scandal, gaze lacrimogene și zece echipaje de poliție. Așa s-a soldat plimbarea de aseară a unei tinere din capitală care conducea un automobil de marca „Audi”. Aceasta nu deținea permis de conducere și avea pe bancheta din spate cinci pasageri, printre care o minoră. Mai mult, tânăra a trecut la culoarea roșie a semaforului. În loc să-și recunoască vina, șoferița, dar și pasagerele sale au provocat un scandal.

Automobilul a fost stopat de către colaboratorii poliției. La volan se afla o tânără de 19 ani, iar pe bancheta din spate încă 5 femei, printre care și o minoră de 12 ani. La solicitarea de a prezenta actele, tânăra care conducea mașina a refuzat să se supună, coborând din automobil împreună cu pasagerele, care au început să filmeze, să se comporte agresiv și să înjure angajații poliției. Polițiștii au stabilit că mașina nu aparține tinerei care conducea automobilul, ci mamei sale. 

Oamenii legii au fost nevoiți să aplice gazele lacrimogene pentru a încătușa femeile agresive.

Pe acest caz au fost pornite trei proceduri contravenționale: predarea conducerii vehiculului către o persoană care nu are permis de conducere, șofatul fără permis de conducere, dar și neglijarea semnalului de interzicere al semaforului.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"