NordNews
Avem ce spune

FC Zaria Bălți își pastrează șensele de calificare în Europa League, după un meci pierdut în Polonia

Echipa de fotbal Zaria Bălţi a pierdut în prima manşă a turului preliminar inaugural, în Europa League, contra celor de la Gornik Zabze, din Polonia, cu scorul de 1-0 (0-0), scrie trm.md
Echipa noastră s-a mișcat foarte bine, iar faptul că a intrat la cabine cu un rezultat bun le-a oferit bălțenilor un moral bun pentru partea secundă. Zaria și-a creat și câteva bune oportunități de a înscrie, însă, pe final, a încasat un gol în minutul 87.
Formula aliniată de FC Zaria Bălți, la acest meci, a fost următoarea: Livșiț – Burlacu, Silva, Dumbrăvanu, Yermark – da Silva Alvez, Gomez Garcia – Conrado, Gulceac, Patric – Alexeev. Antrenorul Vlad Goian i-a mai introdus, pe parcurs, pe Guillermo, Bostan și Ovceannicov.
În minutele de prelungiri, gazdele au rămas în 10 oameni, după eliminarea pentru cumul de cartonașe galbene a mijlocașului central Zurkowski.
Președintele FC Zaria Bălți, Andrian Bogdan, a declarat în exclusivitate: ”Echipa a evoluat foarte bine și îi felicit pe toți băieții pentru meciul din Polonia. Ne-am mobilizat la maximum și doar ghinionul a făcut să pierdem pe final. Mă bucură faptul că noile achiziții s-au integrat bine în echipă, într-un timp foarte scurt. Până la retur avem timp să punem la punct niște automatisme și să forțăm calificarea. Gornik Zabrze este o echipă puternică, dar nu invincibilă. Mizăm pe aportul suporterilor la retur, pentru a ne califica mai departe. Ultimul loc ocupat în Divizia Națională este mincinos, iar noi am început reconstrucția echipei, așa că rezultatele vor veni, în scurtă vreme”.
Gornik Zabrze a încheiat, în sezonul anterior, pe locul al patrulea în puternicul campionat polonez, Ekstraklasa. Manla retur va avea loc pe 19 iulie, la Chișinău, pe Stadionul Zimbru.
În pofida faptuluică Petrocub Hîncești a obținut un egal de palmares cu Osijek, 1-1 pe teren propriu, opinăm că șansele cele mai mari la calificarea în turul al doilea preliminar, dintre echipele moldovenești, le are FC Zaria Bălți.  O altă echipă a noastră, Milsami Orhe, a fost învinsă cu 4-2 pe teren propriu de Slovan Bratislava.
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"