NordNews
Avem ce spune

FEE-Nord are un nou director general interimar – Oleg Petelca

Aflat într-o vizită de lucru în capitala de nord a țării, directorul general al Agenției Proprietății Publice, Eugeniu Cozonac, însoțit de ministrul Economiei, Sergiu Gaibu, a vizitat Societatea pe Acțiuni „Furnizarea Energiei Electrice Nord”. De curând, acolo a fost numit un nou director general care să asigure interimatul până la lansarea unui concurs în acest sens și desemnarea unui câștigător. Oleg Petelca este cadru didactic la Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași. Anterior a deținut funcția de manager de proiect în cadrul PRO-BUSINESS NORD A.O., de Director adjunct al Centrului de Susținere a Businessului PROBIZNORD S.R.L., dar și de Director de filială a unei bănci comerciale.

Potrivit noii conduceri, principalul obiectiv pe care și-l propune este digitalizarea serviciilor pentru a evita cheltuieli suplimentare, dar și stabilirea unor reguli noi în domeniul energeticii. Directorul APP a asigurat noua administrație de tot suportul necesar pentru punerea în practică a proiectelor noi, dar și pentru dezvoltarea companiei. „Mă bucur să văd aici profesioniști desăvârșiți care și-au dedicat viața domeniului energetic. Voi, angajații, sunteți acea verigă importantă a lanțului uman al companiei, grație căruia întreprinderile și casele oamenilor – au lumină. Sper că noua conducere să lanseze și să pună în practică elemente noi, favorabile dezvoltării instituției, dar și cu impact pozitiv în creșterea profesională a fiecărui angajat. Vă doresc succes în toate câte intenționați să realizați, iar FEE-Nord să reușească să facă față tuturor provocărilor. Agenția Proprietății Publice va fi alături pentru a susține fiecare pas care va genera prosperitate întreprinderii, consumatorilor și țării”, a punctat Eugeniu Cozonac.

Și ministrul Economiei, Sergiu Gaibu, a subliniat necesitatea eficientizării procesului de lucru în cadrul companiei: „Traversăm o perioadă în care învățăm cu toții să ne adaptăm unor situații complicate. Dar anume în criză apare imboldul și necesitatea de a face ca lucrurile să se miște mai eficient. Or, eficiența este acel catalizator important care generează rezultate avantajoase.

SA „FEE-Nord” a împlinit anul acesta 6 ani de activitate și a fost fondată din contul patrimoniului SA „Rețelele Electrice de Distribuție Nord” și SA „Rețelele Electrice de Distribuție Nord-Vest”. Societatea deține licență pentru furnizarea energiei electrice pe teritoriul municipiului Bălți și alte 15 unități administrativ-teritoriale.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata