NordNews
Avem ce spune

Lacrimi și durere. Fetiţa de doi ani, ucisă de bonă, petrecută pe ultimul drum

Fetiţa de doar un an şi zece luni care a fost omorâtă acum câteva zile de către femeia în grija căreia fusese lăsată este petrecută astăzi pe ultimul drum, scrie Publika. 

Amintim că procurorii cer 30 de zile de arest pentru tânăra de 19 ani, dar şi iubitul acesteia, care ar fi omorât copila. Un demers în acest sens a fost depus la Judecătoria Chişinău cu sediul în sectorul Ciocana. Anterior, poliţiştii au declarat că cei doi şi-ar fi recunoscut parţial vina.

Crima terifiantă a avut loc săptămâna trecută. Potrivit poliţiei, copila a fost omorâtă cu o deosebită cruzime de bonă și de iubitul ei, iar pe corpul acesteia au fost depistate mai multe leziuni, inclusiv şi înţepături de furculiţă.

Oamenii legii au descoperit corpul neînsuflețit într-un șanț de pe strada Uzinelor din Capitală. Copilul a ajuns în mâinile aşa numitei bone după ce mama acesteia i-a lăsat-o în grijă pe motiv că că trebuia să plece la muncă pentru câteva zile în raionul Nisporeni.

Anterior, tânăra în vârstă de 19 ani a fost condamnată pentru huliganism. Ea riscă până la 20 de ani de închisoare, iar iubitul ei – detenție pe viață.

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"