NordNews
Avem ce spune

Fetița din Bălți de un an și cinci luni, care a căzut de la etajul opt, se află în stare gravă, dar stabilă

Fetița de la Bălți de numai un an și cinci luni care a căzut, luni, 29 aprilie, în gol de la etajul opt a unui bloc de locuit se află în stare gravă, dar stabilă. Potrivit medicilor, micuța este conștiență și este internată în secția de reanimare a Spitalului Clinic Municipal Bălți.
Solicitată telefonic, Mihaela Petrov, purtătoarea de cuvânt a instituției medicale, a declarat pentru nordnews.md, că: „ Fetița în vârsta de un an și cinci luni se află în secția de reanimare, fiind conștientă. Careva fracturi ale oaselor și ale organelor nu au fost depistate.”
Pacineta s-a ales doar cu traumatisme ale țesututilor moi ușoare.
O fetiță a căzut în gol de la etajul 8 al unui bloc de locuințe. Tragedia a avut loc în seara zilei de 29 aprilie, în jurul orei 19:10. Mama, dar și tatăl fetiței, s-ar fi aflat în stare de ebrietate.
Micuța a fost găsită  în fața blocului de locuințe de către trecători, care au și alertat imediat poliția și ambulanța. La fața locului s-a deplasat grupul operativ din cadrul IP Bălți, unde au stabilit că aceasta ar fi căzut în gol de la unul dintre etajele superioare. Tragedia s-ar fi produs în timp ce mama sa dormea.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"