NordNews
Avem ce spune

Filmările pentru un lungmetraj despre sportivii blocaţi în peştera din Thailanda încep peste două luni

Filmările pentru un lungmetraj despre cei 12 copii şi antrenorul lor care au rămas blocaţi în peştera Tham Luang din nordul Thailandei peste două săptămâni, în luna iunie, vor debuta în noiembrie, potrivit deadline.com.
Proiectul a fost prezentat la Festivalul de la Toronto (6 – 16 septembrie), iar producătorii, de la compania De Warrenne Pictures, spun că au găsit deja finanţare, dar că scenariul nu a fost finalizat, scrie Mediafax.
Regizorul thailandez de origine irlandeză Tom Waller, celebru pentru filmul „The last executioner”, se va ocupa de noul lungmetraj, care are titlul „The Cave” şi beneficiază şi de o pagină de Facebook.
Înainte de a ajunge pe marele ecran, drama celor 12 copii a fost prezentată într-o expoziţie care a fost deschisă la Bangkok, unde a fost instalat şi un tunel care simulează condiţiile din peştera Tham Luang unde au fost blocaţi aceştia.
Copiii, cu vârste cuprinse între 11 şi 16 ani, şi antrenorul lor în vârstă de 25 de ani au fost declaraţi dispăruţi în data de 23 iunie. După ce aceştia au intrat în subteran, ploaia torenţială a cauzat inundarea peşterii.
Cei 13 sportivi au fost găsiţi în viaţă pe 2 iulie, de doi scafandri britanici, după nouă zile petrecute în subteran. O amplă operaţiune de salvare a acestora a fost demarată de autorităţi.
Pe 10 iulie, ultimii trei membri ai echipei de fotbal şi antrenorul lor au fost scoşi din peşteră, după mai mult de două săptămâni petrecute acolo.
Fascinaţia pentru această poveste a depăşit graniţele Thailandei, fiind mediatizată în lumea întreagă

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"