NordNews
Avem ce spune

VIDEO | Filmul dublului omor de la Fălești. Ce spun martorii și tatăl unei victime

Detalii cutremurătoare în cazul omorului de la Fălești, unde doi tineri din Bălți au fost omorâți cu sânge rece. Potrivit oamenilor legii, tinerii au fost bătuți în Mărăndeni, iar ulterior urcați în portbagajul automobilului uneia dintre victime și duși în pădurea din Hiliuți, unde au fost uciși. Mai târziu, mașina a fost incendiată într-o fâșie forestieră din Călărași.

Motivul crimei au fost 3000 de euro, bani câștigați fraudulos săptămâna trecută în jocurile de cărți. Criminalii i-au ademenit să mai joace odată, știind că aceștia trișează, s-au întâlnit și i-au ucis. Atacatorii au vârste cuprinse între 20 și 26 de ani.

Sunt patru persoane, doi sunt din Sîngerei, doi sunt din partea locului, localnici, toți cu antecedente penale, unul din ei fiind sportiv de performanță, practica luptele libere. Din părțile vătămate, unul era boxer, a declarat Igor Zglăvuță, șef adjunct INI.

În doar opt ore, poliția a reținut patru suspecți.

Doi dintre ei au fost reținuți la domiciliu, iar doi au fost localizați și reținuți în stradă cu ajutorul colegilor de la SIS. Una din victime anterior a fost bănuită și chiar avea statutul de inculpat la moment pe omor și tâlhărie

Tatăl lui Anatol, unul dintre tinerii omorâți în fâșia forestieră, spune că așteaptă judecata ucigașilor fiului său.

Nu știu ce să vă spun băieți.  Nu știu, mie mi-au spus că cinci au fost reținuți. Va fi judecata, luni vom vedea ce vor decide

Îndurerat, tatăl victimei a adăugat că nu va permite ca cineva să scape basma curată.

Nu, nu era scandalagiu. Dacă vor încerca să scape, nu vor reuși. Mă iertați.

Vecinii spun că Anatol era un băiat liniștit.

Era un băiat bun. Ne întâlneam, ne salutam ca vecinii. Părinții sunt oameni de treabă.

Îl știu de mic. Sunt în șoc. Despre familie am doar cuvinte bune.

Cadavrele lui Anatol și Ivan, au fost depistate ieri, în localitatea Hiliuți, din raionul Fălești. Unul dintre tineri avea mâinile legate la spate cu centură de piciorul drept, iar cel de-al doilea zăcea în apropiere, pe jumătate dezbrăcat.

Cadavrele tinerilor de 25 și 26 de ani au fost găsite în acest loc. Victimele au fost ucise în bătaie, cu deosebită cruzime, și lăsați să zacă la pământ. Urmele violențelor sunt și acum vizibile, Mihaela Aga, reporter Nord News.

Tinerii au fost anunțați dispăruți la începutul săptămânii curente. Victimele aveau antecedente penale.

Seara eu i-am văzut cu o mașină neagră, era pe la orele șapte, au trecut încolo și au venit înapoi.  Fratele meu i-a găsit lângă vila lui. Ei erau legați, unul era dezbrăcat de pantaloni legat cu mâinile de picioare și al doilea era cu capul fărămat, a spus un bărabat.

Doi tineri au fost găsiți legați erau bătuți fizic. Vorbește lumea că se ocupau cu drogurile sau poate au jucat în cărți și s-au certat, s-au bătut

Unul dintre cei doi tineri care au fost uciși cu bestialitate a fost implicat într-o serie de tâlhării, una dintre care s-a soldat cu decesul unei bătrâne, la finele anului 2019, în localitatea Bulboci, Soroca.

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"