NordNews
Avem ce spune

Finanțare pentru tineri de până la 1.500.000 de lei

Noi facilități de finanțare pentru tinerii antreprenori de la FinComBank

Ești tânăr și ambițios? Vrei să-ți dezvolți afacerea? Începând cu luna ianuarie, FinComBank S.A. îți pune la dispoziție un program de susținere a tinerilor întreprinzători. Fondurile vor fi alocate prin intermediul proiectelor de finanțare IFAD I, IV, V Refinanțare, RISP II Refinanțare și PAC II Refinanțare.
Dacă ai între 18 – 35 de ani și deții 75% din capitalul întreprinderii (în decursul primilor doi ani de finanțare), poți beneficia de condiții speciale. Indiferent de proiectul ales, rata dobânzii este mai mică cu 3% în comparație cu rata actuală a programului dat. Valoare maximă a sprijinului financiar este de până la 1.500.000 de lei, cu perioada de grație de până la 12 luni, iar comisionul de acordare este de doar 0,5% din suma creditului aprobat.
Proiectele speciale sunt destinate tinerilor antreprenori, care își desfăsoară activitatea pe întreg teritoriul Republicii Moldova, cu excepția or. Chişinău şi Bălţi – în cadrul programelor IFAD IV și IFAD V Refinanțare.
Poți obține un credit în funcție de condițiile specificate în cadrul proiectelor speciale, destinate în special procurării utilajelor și bunurilor, noi sau de mâna a doua, inclusiv a mijloacelor circulante, pentru desfășurarea activităților de producere și prestare a serviciilor în toate sectoarele economiei naţionale (IFAD I Refinanțare, RISP II Refinanțare). De asemenea, poți obține finanțare pentru desfășurarea activităților în domeniile axate pe agricultură, cum ar fi activitățile legate de dezvoltarea lanţului valoric în agricultură (IFAD V Refinanțare) – inclusiv, producerea, recoltarea, păstrarea fructelor, legumelor și a altor plante, creșterea, procurarea animalelor și dezvoltarea agroturismului rural.
Resursele financiare pot fi accesate și pentru dezvoltarea horticulturii (IFAD IV Refinanțare) – inclusiv, înființarea și întreținerea plantațiilor de viță-de-vie și a livezilor, constucția sau restabilirea serelor, frigiderelor, procesarea și ambalarea produselor horticole. De asemenea, în cadrul proiectului PAC II Refinanțare, se vor finanța investițiile și capitalul circulant, legate de activități de exportul direct sau indirect în domeniul agriculturii, producerii sau prestării serviciilor în toate sectoarele economiei naționale.
Adreseză-te în orice sucursală FinComBank S.A. – https://fincombank.com/ro/contacte/ , iar specialiștii te vor ajuta să obții sursa de finanțare potrivită nevoilor tale.
FinComBank îți oferă calea spre o afacere profitabilă!
Pentru a afla mai multe detalii despre condițiile proiectelor speciale, accesează: https://fincombank.com/ro/proiecte-speciale/
Pentru mai multe informaţii:
Теl.: (+373-22) 26-99-99
E-mail:
[email protected]
Website: www.fincombank.cоm
___­­____________________
FinComBank S.A. a fost înființată în anul 1993. Printre clienții FinComBank S.A. se numără persoane fizice, businessul micro, mic şi mijlociu, care reprezintă toate sectoarele de bază ale economiei țării. Pe parcursul mai multor ani, banca are o colaborare de succes cu Banca Mondială, Fondul European pentru Europa de Sud-Est (European Fund for Southeast Europe), Corporaţia pentru investiţii străine private (Overseas Private Investment Corporation (OPIC), FinComBank este membru al Proiectul de Servicii Financiare Rurale şi Dezvoltarea Businessului Agricol (IFAD), al Proiectului de Investiţii şi Servicii Rurale (RISP), precum şi al Proiectului de Ameliorare a Competitivităţii, faza I și II (PACI, PACII).
 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata