NordNews
Avem ce spune

Florești: Cadavrul ars al unei tinere a fost găsit pe un câmp

Un cadavru carbonizat a fost găsit ieri pe un câmp din localitatea Nicolaevca, din raionul Florești. Se presupune că victima ar fi o tânără, a cărei identitate încă nu a fost stabilită. La fața locului a intervenit poliția.

Circumstanțele în care a fost ucisă victima încă rămân a fi un mister pentru anchetatori, dar se presupune că este vorba despre o tânără care ar fi avut vârsta cuprinsă între 16 și 20 de ani.

Sursele deschide.md apropiate anchetei, dar care au solicitat să le fie păstrat anonimatul, au comunicat că în urma examinării cadavrului de către medicii-legiști veniți la fața locului, s-a stabilit că victima ar fi o fată cu vârsta cuprinsă între 16 și 20 de ani, cu înălțimea de aproximativ 1,65 m, cu corpolență slabă, cu mărimea piciorului aproximativ 35, cu păr vopsit de culoare deschisă, aproape decolorat.

În timpul examinării cadavrului complet carbonizat, specialiștii au depistat mai multe fragmente de lenjerie de culoare roșie, dar și un fragment de masă plastică topită în regiunea pieptului.

În urma verificărilor mai ample, după semnalmente, oamenii legii nu au regăsit victima în lista cu persoane anunțate anterior dispărute, dar nici identitate acesteia. Totodată, nu au stabilit încă niciun suspect în acest caz.

Aceleași surse, susțin că fata nu ar fi fost omorâtă acolo unde a fost găsit cadavrul, ci ar fi fost ucisă în altă parte. Cadavrul victimei ar fi adus pe câmpul din Nicolaevca, aproximativ acum o săptămână, înainte de a se începe aversele de ploaie și lapoviță, unde a și fost incendiat.

Sursa a mai comunicat că încă nu a fost stabilit cu exactitate cauza decesului, aceasta urmează a fi stabilită în urma unor mai multe expterize medico-legale de laborator.

Ofițerii de investigații interprind măsuri speciale pentu a stabili toate circumstanțele în care a fost comisă crima, identitatea victimei, dar și a unor suspecți cu ulterioara reținerea acestora. Totodată, cei care ar putea cunoaște careva detalii despre crimă, sau despre vcitimă, sunt rugați să se adreseze la cel mai apropiat inspectorat de poliție.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"