NordNews
Avem ce spune

Fosta șefă a BRD și un regizor moldovean stabilit în SUA sunt candidații PDM în două circumscripții din afara țării

Fosta șefă a Biroului Relații cu Diaspora, Olga Coptu, este candidata Partidului Democrat în circumscripția nr. 50 care cuprinde țările europene. Candidata a anunțat pe o rețea de socializare că deja a adunat semnăturile necesare pentru a se înregistra în calitate de candidat.
Olga Coptu a fost numită şefa Biroului pentru relații cu diaspora în luna iulie 2017 și a demisionat din funcție în vara anului curent, însă nu a explicat motivul plecării.
La alegerile locale din anul 2015, Olga Coptu a candidat pentru funcția de primar al orașului Cimișlia, înregistrând-se tot pe lista democraților.
De asemenea, pe circumscripția nr.51 – Statele Unite ale Americii și Canada din partea Partidului Democrat candidează actorul și regizorul moldovean care s-a stabilit activează în SUA, Ghenadie Moroșanu, scrie TV8. Potrivit sursei citate, Ghenadie Moroșanu a fost deja la autoritatea electorală și a depus documentele pentru înregistrarea grupului de inițiativă, obținând listele de subscripți pentru a candida în circumscripția nr. 51.
 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"