NordNews
Avem ce spune

Fostul director „CRICOVA” SA a decedat din cauza infecției cu Covid-19.

Fostul director general al Combinatului de vinuri „CRICOVA” SA, Valentin Bodiul, a decedat din cauza infecției cu Covid-19. Într-un mesaj postat pe Facebook, angajații vinării și-au exprimat regretul și au transmis condolianțe familiei fostului conducător al vinăriei, transmite zdg.md.

S-a stins din viață Valentin Bodiul, fostul director general al Combinatului de vinuri „CRICOVA” SA. Amintirea lui Valentin Bodiul va rămâne veșnic vie pentru toți cei care l-au cunoscut sau au avut șansa de a munci alături de el.

Ar fi împlinit 70 de ani în ianuarie anul viitor.

Inginer-tehnolog de meserie, Doctor în Economie, Valentin Bodiul și-a dedicat viața domeniului vinificației.

Și-a început activitatea în anul 1973 la Fabrica de vin din Sângerei, în calitate de inginer, ulterior a ocupat funcția de șef al Fabricii de vin din Drăgănești (1974-1975), a fost secretar II, prim-secretar în cadrul Comitetul raional al Comsomolului Sângerei – UTC(1975-1978), șef al Direcției General Administrative a Comitetului Central al UTC din Moldova (1978-1983), instructor în cadrul Comitetului Central al Partidului Comunist din Moldova, instructor (1983-1985), inginer-șef la Colegiul Național de Vinificație, orașul Stăuceni, (1985-1987).

Trei decenii le-a consacrat activității în cadrul Combinatul de Vinuri „Cricova”, fiind director general în perioada 1987-2016, asigurând un management eficient și dezvoltarea întreprinderii.

Cavaler al Ordinului Republicii. Pentru merite în dezvoltarea industriei vinicole, contribuție la extinderea producției și îmbunătățirea calității produselor fabricate și activitate organizatorică prodigioasă, a fost distins cu Titlul onorific „Om emerit”. De asemenea, i-a fost conferită Medalia „Pentru vitejie în muncă”.

Industria vinicolă a pierdut un bun cunoscător, un om de o valoare profesională deosebită.

Cu profund regret, exprimăm sincere condoleanțe familiei Bodiul și celor apropiați. Dumnezeu să-l odihnească în pace.

Conducerea și colectivul Combinatului de vinuri „CRICOVA” SA”, se arată în mesajul postat pe pagina vinăriei Cricova.

Valentin Bodiul, în vârstă de 69 de ani, a fost director al Combinatului de vinuri „Cricova” în perioada 1987 – 2016.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata