NordNews
Avem ce spune

Fotbalistul moldovean, Virgiliu Postolachi de la PSG a devenit cetăţean român

Fotbalistul moldovean,Virgiliu Postolachi a devenit, de astăzi, cetăţean român cu acte în regulă. În cadrul unei ceremonii organizate la Ambasada României de la Paris, Potolachi a primit certificatul de cetăţean român de la ambasadorul României în Franţa, Luca Niculescu, scrie digisport.ro
Virgiliu Postolachi, unul din cei mai promițători tineri fotbaliști ai campioanei Franței, Paris Saint-Germain, este de astăzi cetățean român. Ambasadorul Luca Niculescu i-a înmânat certificatul de cetățenie română în cadrul unei ceremonii emoționante„, a se arată într-un anunţt postat pe pagina de Facebook a Ambasadei României.

Astfel, jucătorul lui PSG va putea fi chemat la echipele naționale ale tricolore. În vârstă de 18 ani, atacantul născut la Edineț, a refuzat să evolueze pentru Republica Moldova și Franța, manifestându-și intenția de a juca în prima reprezentativă a României.
La vârsta de 18 ani, Postolachi se poate lăuda cu două titluri de campion al Franței, cu U17 în sezoanele 2015-2016 și 2016-2017. Fotbalistul, care a fost cooptat de către scouterii celor de la PSG încă de acum cinci ani, din vara lui 2013, a reușit o ”dublă” în finala campionatului francez, dintre PSG U17 și AS Monaco U17, scor 3-0, disputată la data de 3 iunie 2017.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"