NordNews
Avem ce spune

FOTO | A fost împodobit bradul de Crăciun a Președinției. Maia Sandu îi îndeamnă pe tineri și primari să decoreze cel ma original pom

I-au dăruit Președiniței Republicii Moldova un brad de sărbători. Vorbim despre Adam și Tamara Begu, familie de profesori din comuna Tohatin, a căror arbore a crescut în curtea lor mai bine de 23 de ani, iar acum, acesta va fi simbolul sărbătorilor de iarnă la Președinție.

 

Pomul de Crăciun a fost inaugurat ieri de către președintele țării Maia Sandu și copiii angajaților instituției prezidențiale.

„M-am bucurat să-i cunosc ieri pe copiii colegilor de la Președinție, de la cei mai mici până la cei mai mari. Am colorat împreună jucării și am decorat Pomul de Crăciun. Moș Crăciun ne-a ajutat să aprindem luminițele Pomului de sărbătoare. Copiii au cântat și au dansat, iar noi i-am admirat. Tot ieri, cu ocazia inaugurării Pomului de Crăciun la Președinție, i-am cunoscut pe Adam și Tamara Begu, o familie de profesori din comuna Tohatin, care au donat instituției noastre bradul. Arborele a crescut în curtea lor mai bine de 23 de ani, iar acum el va fi simbolul sărbătorilor de iarnă la Președinție. Le mulțumim din suflet!”, a scris pe facebook Maia Sandu

Pentru toți cei care doresc să admire Pomul de Crăciun de la Președinție și să facă o fotografie cu el, ușile instituției vor fi deschise, de luni până vineri, între ora 17.00-18.00, iar sâmbăta – de la 12.00-13.00.

Primarii și tinerii din toată țara, alături de colegii și prietenii lor, sunt îndemnați de Președinta Maia Sandu să facă echipă și să decoreze, fiecare în localitatea sa, cel mai creativ și original Pom de Crăciun. Fotografiile cu bradul decorat sunt așteptate pe adresa Președinției, iar pentru cea mai inspirată echipă va fi premiată.

Sărbătorile de iarnă ne bat la ușă, iar Pomul de Crăciun este locul ideal pentru revederea cu oamenii dragi. Mulți dintre voi au un brad care crește în centrul localității, pe care îl puteți împodobi – e nevoie doar de dorință, inspirație și de multă fantezie, spune șefa statului în mesajul video publicat astăzi. Vă îndemn să faceți echipă și, împreună cu primarul vostru, cu colegii și prietenii, să decorați cel mai original și mai creativ Pom de Crăciun! Pentru că fiecare sat și oraș din Moldova merită să aibă parte de sărbătoare”, a mai adăugat Maia Sandu.

Imaginile vor fi publicate pe pagina de Facebook a Președinției, într-un album special, intitulat „Împodobește-ți bradul în localitatea ta!”, iar pe toți urmăritorii, sunt  îndemnați să voteze pentru cel mai original și mai creativ Pom de Crăciun. Rezultatele vor fi anunțate în ajun de Revelion.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"