NordNews
Avem ce spune

FOTO | Accident cu implicarea a două autovehicule la Rîşcani. Printre victime se numără şi un copil de cinci ani

Trei persoane au fost transportate de urgenţă la spitalul raional din Rîşcani, în urma unui accident rutier.  Potrivit medicilor printre  victime este şi un copil de cinci ani, care a suferit leziuni uşoare şi o sperietură zdravănă, iar un şofer în vârstă de 30 de ani s-a ales cu politraumatisme severe (contuzia organelor interne,  traumatism cranio-cerebral deschis şi multiple plăgi).


Totul  s-a întâmplat  pe traseul M14 , în jurul orei 17:00, în apropierea intersecţiei Rîşcani. Accidentul s-a produs între un microbuz de model „Ford Transit” și un automobilul de model „Opel Astra”. Şoferul Opel-lui în vârstă de 30 de ani se deplasa cu viteză excesivă şi ar fi ieşit pe contrasens şi a tamponat violent miocrobuzul Ford, care se deplasa regulamentar pe banda stângă.  Pe lângă şoferul Ford-lui în vâstă de 46 de ani la bordul microbuzului se afla şi un copil de cinci ani.
În urma impactului, microbuzul a fost aruncat de pe carosabil, iar pentru a scoate şoferul de 30 de ani dintre fiarele automobilului a fost necesară intervenţia salvatorilor.
 
 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"