NordNews
Avem ce spune

FOTO | Accident grav în nordul țării. Patru persoane au ajuns la spital

Patru persoane au ajuns la spital în urma unui grav accident rutier produs în apropierea satului Volodeni, raionul Edineț. Potrivit poliției, în accident au fost implicați doi șoferi din nordul țării, o femeie de 34 de ani și un bărbat de 23 de ani, ambii locuitori ai raionului Edineț.

Ajunși la fața locului, din cercetările preliminare, polițiștii au constatat că, o femeie de 34 de ani, locuitoare a raionului Edineț, conducând automobilul de marca Honda Acord, din direcția satului Volodeni, ajungând la intersecția traseului G – 3, nu ar fi cedat trecerea automobilului de marca Nissan Almera, condus regulamentar de un tânăr de 23 de ani, locuitor al raionului Edineț, astfel, fiind tamponată de acesta în partea lateral stânga a automobilului. În automobilul de marca Nissan se mai aflau în calitate de pasageri doi tineri de 19 și 21 de ani, locuitori ai raionului Edineț , a declarat Svetlana Tală, ofițer de presă, IP Edineț.

În urma accidentului rutier, ambii șoferi dar și pasagerii acestora au avut nevoie de îngrijiri medicale, fiind transportați la Spitalul Raional Edineț.

Ambii șoferi nu conduceau în stare de ebrietate.

 

Urmărește știrile NordNews și pe canalele de Telegram și YouTube

Fiți patronii noștri!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"