NordNews
Avem ce spune

FOTO | Accident grav la Racovăț, raionul Soroca. O tânără de 18 ani a murit pe loc

Accident nocturn grav în Racovăț, raionul Soroca. O tânără de 18 ani din satul Tîrnova, raionul Dondușeni a murit, după ce a pierdut controlul motocicletei. Pasagerul, un bărbat de 22 ani, a fost transportat la spital cu diverse escoriații pe diferite părți ale corpului.

Potrivit poliției, în seara de 29 august, în jurul orelor 21:45 în Serviciul de Gardă al IP Soroca, a parvenit comunicarea telefonică de la o persoană de gen feminin, care a comunicat că pe drumul central din satul Racovăț, raionul Soroca, a fost produs un accident rutier cu implicarea unei motociclete.

Deplasându-se la fața locului, Grupa de Urmărire Penală a IP Soroca a stabilit că o tânără de 18 ani, locuitoare a satului Tîrnova, r-nul Dondușeni, conducând motocicleta de model Viper, pe drumul local din satul Racovăț, r-nul Soroca, având ca pasager un bărbat de 22 ani domiciliat în Racovăț, raionul Soroca, în circumstanțe necunoscute a pierdut controlul volanului, derapând au căzut la sol. În rezultatul impactului conducătoarea motocicletei a decedat la fața locului, iar pasagerul s-a ales cu escoriații pe diferite părți ale corpului.

La moment se efectuază acțiuni de urmărire penală pentru stabilirea tuturor circumstanțelor pe cazul dat.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"