NordNews
Avem ce spune

FOTO | Accident mortal la Briceni. Un bărbat a murit, după ce a fost lovit de un automobil

Un bărbat de 50 de ani, locuitor al satului Larga, raionul Briceni a murit, după ce a fost lovit de un automobil. Accidentul s-a produs noaptea trecută, în jurul orei 19:10, în localitatea Coteala, din raionul Briceni.

Oamenii legii au stabilit că în satul Coteala în direcția satului Larga din raionul Briceni pe drumul central, pe marginea carosabilului un automobil neidentificat a lovit pietonul, un bărbat de 50 de ani, locuitor al satului Larga, raionul Briceni, părăsind locul accidentului rutier. În urma traumatismelor primite, pietonul a decedat.

În rezultatul măsurilor speciale de investigație, la scurt timp s-a stabilit că victima a fost tamponată de către automobilul de marca Opel Monterey, condus de către un bărbat de 34 de ani, locuitor al satului Coteala, raionul Briceni.

Conducătorul auto își recunoaște vina pe deplin, fiind supus testării alcoolscopice cu aparatul „Drager” s-a constatat că suspectul nu consumase băuturi alcoolice.

Șoferul a fost reținut pentru 72 de ore.

Pe cazul dat a fost pornită o cauză penală. La moment sunt întreprinse măsuri de investigație și acțiuni de urmărire penală pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"