NordNews
Avem ce spune

FOTO | Accident tragic la Ungheni: Șoferul a decedat, iar fiica sa a fost rănită

Un bărbat în vârstă de 41 de ani și-a pierdut viața după ce microbuzul pe care îl conducea a derapat de pe un pod de la înălțimea de cinci metri și s-a răsturnat în râpă. Accidentul s-a produs astăzi, 26 septembrie, în apropiere de localitatea Petrești, raionul Ungheni. Informația a fost confirmată de către Ofițera de presă al IP Ungheni,  Cristina Vicol.

Potrivit poliției, bărbatul se deplasa cu un microbuz de model Volkswagen T-4, iar într-un moment a pierdut controlul volanului. În mașină se mai afla și fiica sa, în vârstă de 19 ani.

Foto: IGP Ungheni

Ambii au fost preluați de ambulanță. În urma traumelor primite, conducătorul mașinii a decedat în drum spre spital, iar pasagera a fost internata  cu diverse leziuni corporale, comoție cerebrală, fractura gambei drepte și traumatism închis a coloanei vertebrale.

Foto: IGP Ungheni

Potrivit Ofițerei de presă, cauza producerii accidentului se stabilește, însă este exclus excesul de viteză. Din spusele fiicei, care se afla pe bancheta din față, șoferul transporta în microbuz struguri de poamă și a fost înțepat de albini. În cele din urmă, a pierdut controlul volanului.

Sursa: agora.md

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata