NordNews
Avem ce spune

FOTO | Accidentul din Sîngerei a luat viața unui făt. Tânăra mamă a ajuns în reanimare

Accidentul din raionul Sîngerei, cu implicarea a două automobile, s-a soldat cu moartea unui făt. Tânăra mamă a ajuns în reanimare după ce a suferit o intervenție chirurgicală.

Accidentul rutier s-a produs azi dimineața, pe traseul R-6, în localitatea Bilicenii Vechi, cu implicarea a două mijloace de transport.

Polițiștii au stabilit că „un tânăr de 22 de ani, conducând automobilul de model Ford Scorpio, deplasându-se din direcția mun. Bălți spre Sîngerei, din motive necunoscute, a pierdut controlul volanului și a ieșit pe contrasens, ciocindu-se cu automobilul de model Peugeot care era condus de un bărbat de 54 de ani și având ca pasageri o tânără de 28 de ani și un copil de 4 ani”.

În urma impactului, pasagerii și șoferul automobilului Peugeot au avut nevoie de îngrijiri medicale, fiind transportați la Spitalul Raional Sîngerei.

Tânăra s-a dovedit a fi însărcinată. Din cauza accidentului, aceasta a pierdut sarcina, a fost operată și este internată în secția reanimare.

 

2 Comentarii
  1. […] Accidentul matinal din raionul Sîngerei, cu implicarea a două automobile în zona localității Bilicenii Vechi, a luat totuşi o viaţă, viaţa unui făt. Tânăra mamă a ajuns în reanimare după ce a suferit o intervenție chirurgicală, notează Nordnews. […]

  2. […] Accidentul rutier s-a produs azi dimineața, pe traseul R-6, în localitatea Bilicenii Vechi, cu implicarea a două mijloace de transport, transmite nordnews.md.  […]

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"