NordNews
Avem ce spune

FOTO | Agenți economici din toată țara s-au adunat la Bălți. Tarabele sunt pline cu bunătăți

În ajunul Hramului oraşului Bălţi a fost dat startul expo-târgului universal „Primăvara la Bălţi”. În piața centrală „Vasile Alecsandri” s-au adunat agenți economici din municipiile Bălţi şi Chişinău, oraşele Comrat, Drochia, Soroca, Ceadîr-Lunga, Călăraşi, Rîşcani și raioanele Făleşti, Florești,  Briceni, Donduşeni, Ialoveni, Nisporeni, meșteri populari din regiune, dar şi Centrul de Creaţie al Copiilor Miron Blanc și  Studioul „Tezaur” al Centrului de Cultură şi Tineret din Bălţi. Este a XIV-a ediție a evenimentului organizat de filiala Bălţi a Camerei de Comerţ şi Industrie a Republicii Moldova, sub patronajul primăriei municipiului.

Ediția curentă, ce se desfăşoară în perioada 17 – 19 mai în piața centrală „Vasile Alecsandri” din Bălţi, este susţinută de Agenția Elvețiană pentru Dezvoltare și Cooperare (SDC) în cadrul Proiectului „Optim – Oportunități prin Tehnologii și Inovație în Moldova”, realizat de HELVETAS Swiss Intercooperation.

Expo-târgul universal „Primăvara la Bălţi” propune consumatorilor – locuitorilor şi oaspeţilor  orașului,  produse şi servicii de înaltă calitate, competitive pe piață, la cele mai avantajoase preţuri şi are drept obiectiv:

  • promovarea producătorului autohton;
  • extinderea pieţelor interne şi externe;
  • stabilirea noilor contacte de afaceri;
  • consolidarea dialogului  public – privat.
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"