NordNews
Avem ce spune

FOTO | Aplicații la protecție civilă la mun. Bălți

Inspectoratul General pentru Situații de Urgență al MAI a desfășurat, ieri, 15 apriliea, plicații tactice la protecție civilă. Evenimentul a fost desfășurat pe teritoriul unui furnizor de energie electrică  din mun. Bălți.  
Potrivit scenariului, un seism puternic a afectat infrastructura orașului ceea ce a condus la mai multe situații excepționale. Pompierii au simulat stingerea unui incendiu izbucnit la un transformator electric pe teritoriul interprinderii.
La o altă locație, un grup de salvatori-alpiniști a intervenit în mod de urgență pentru a evacua o persoana de la înălțime, iar echipajele SMURD au acordat primul ajutor calificat persoanelor care au suferit diverse traumatisme. Mai mult, pompierii au efectuat lucrări de descarcerare a unei persoane care a rămas blocată într-un autovehicol avariat în urma unui accident rutier.
Aplicații complexe la protecție civilă sînt organizate anual și au drept scop pregătire și vereficare capacităților de reacționare corectă în situații excepționale a angajaților inreprinderilor.
În cadrul exercițiului au participat peste 35 de angajați IGSU.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"