NordNews
Avem ce spune

FOTO | Atac armat într-o școală din Rusia. Un bărbat a ucis cel puțin 9 elevi și profesori. Sunt mai mulți răniți

Un bărbat înarmat a intrat într-o școală din centrul Rusiei și a început să tragă. Cel puțin nouă oameni au fost uciși, iar alți 20 au fost răniți, conform autorităților ruse, citate de BBC, scrie Digi24.ro. Atacul a avut loc în orașul Ijevsk, iar forțele de ordine și ambulanțele au ajuns la locul faptei.

Atacul a avut loc la școala cu numărul 88, în care se aflau în jur de 1000 de elevi și 80 de profesori. Dintre cele nouă persoane ucise, cinci ar fi elevi, doi ar fi profesori, iar alți doi agenți de securitate.

Școala se află în centrul orașului Ijevsk, de aproximativ 650.000 de locuitori, și este în apropiere de clădirile guvernamentale.

Conform primelor informații, atacatorul s-a sinucis. Nu există detalii cu privire la posibilul motiv al sângerosului atac. Pe rețelele sociale au apărut informații conform cărora atacatorul ar fi fost un soldat mobilizat care nu voia să meargă la război în Ucraina.

Atacatorul ar fi fost înarmat cu două pistoale, conform autorităților ruse. În presa rusă și pe rețelele sociale au fost distribuite clipuri filmate în școală în timpul atacului.

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"